Hvorfor er der daim i opskriften, når der skal laves konfekt?
Kan chokolade skifte farve?
Er det overhovedet konfekt vi nu skal se ideer på?
Følg med længere nede i dette opslag..
Konfekt
Pistaciestykker
Ingredienser
Pistacienødder (usaltet)
Marcipan
Mørk chokolade
Daimstjerner
Ingredienser
Daim
Marcipan
Lys chokolade
Skovbærkugler
Ingredienser
Skovbær krymmel fra Odense
Marcipan
Mørk chokolade
Karamelknas
Ingredienser
Karamel kugler fra Odense
Marcipan
Lys chokolade
Jeg elsker december! Sådan er det bare, den er fyldt med alt det jeg elsker. Familie, hygge, gaver, slik, kager, og konfekt. Jeg er simpelthen vild med det! Så nu kan i se hvad vores gæster og vi selv har hygget med i december, og jeg kan sige jer at jeg virkelig kommer til at savne december (ja så godt smager det). Kan man mon lave konfekt i andre måneder end december? Det går nok ikke, men det ville ikke være tosset 🙂
Udover at lave konfekt, har jeg også fundet denne uges vinder til 2. søndag i advent. Så stort tillykke til..
Karina Mathiesen
Som blev vinderen af gave til 2. søndag i advent.
Prøv lykke igen på Facebook under gruppen Heltaerlig. Næste uges konkurrence er rykket til den 3. søndag i advent denne gang (på grund af flytning, pyyh det er hårdt!!)
Held og lykke
Camilla
Skriv et svar